CERAMIC WALL HANGER

let's create MAGIC together...

tweedelige workshop op vrijdagen 1 en 15 februari 2019, van 9u tot 12.30u

Soda interieur en Terre du Nord hebben de creatieve handen in elkaar geslagen en zullen je op twee halve dagen begeleiden bij het maken van je eigen uniek wall-hanger.

Even twee namiddagen tijd voor jezelf en een eeuwige herinnering, die bij een zuchtje wind het onmiskenbare porselein getingel in je woning of op je terras tovert.

De eerste sessie zit je met je handen in de klei en vorm je de poreleinen vormpjes. Twee weken later kom je terug en knoop je de gebakken vormpjes, als een pro, tot je eigen unieke creatie.

Op vrijdag 1 en 15 februari 2019 van 9.00u tot 12.30u

Voor 115 € (incl. btw) krijg je intense begeleiding van deze 2 creatieve dames bij het maken van je hanger die je na afloop gewoon meeneemt en al kunt ophangen voor het weekend start.

Het gebruik van het benodigde materiaal, papierporselein, het bakken en glazuren van één volle ovenplaat is inbegrepen.

Er is 'KRAK du nord' koffie, thee, water en lekkere 'homemade' quatre quart.

waar? TERRE du NORD - atelier , Kardinaal Cardijnstraat 14 - 8200 BRUGGE

meer info of je inschrijven ? bel me...schrijf me 0495 51 94 70 of atelier@terredunord.be

Inschrijven kan tot 1 week vooraf. Hierna worden geen inschrijvingen meer aanvaard. Inschrijvingsgeld wordt terugbetaald tot 1 maand vooraf. Tot 1 week voor aanvang van de workshop wordt 50 % van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij afzegging binnen de 48 uur voor aanvang van de workshop of bij "niet komen opdagen" op de workshop zelf wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

voor deze dubbele workshop zijn er 8 plaatsen

Terre Du Nord op Joe FM!