WIE zijn wij ?

Terre du Nord is ons leven…en dat mag je zelfs heel letterlijk nemen.

De naam ‘Terre du Nord’ is een verwijzing naar hoeve ’t Groot Noordhof, in Ramskapelle bij Nieuwpoort waar onze dromen van morgen vorm krijgen.

Als ouders van een bijzonder nest besloten we 3 jaar geleden ons leven om te gooien en verwierven we een hoevegebouw op deze unieke locatie.

Het is een verhaal die zichzelf uitschrijft maar het is onze wens om met het gehele gezin op deze plek iets bijzonders te ondernemen.

Waar ontmoeting en zorg, creatie en recreatie een geborgen haven zullen vinden. Waar je energie en inspiratie zal kunnen opdoen voor de volgende stappen op je levenspad.

Misschien vraag jij je af wat dat dan concreet wil zeggen?

nu al ….CERAMICS WITH A STORY

Ik heb zelf een aantal collecties keramiek gecreëerd met een verhaal, maar TERRE du NORD geeft ook jouw verhalen vorm. OP MAAT – uniek voor jou !

Elke creatie van Terre du Nord is handgemaakt met passie, maar vooral uniek ! Zoals het levensverhaal van elke mens, geschreven en ongeschreven, een eigen leven leidt.

Kom zoals je bent, en voel je welkom.

Het atelier en etalage in Brugge en een winkel op de hoeve tonen wat al ís, maar zetten ook de deur open voor nieuwe ontmoetingen en ongekende verhalen.

Je kan geregeld een workshopdag boeken om creatief op adem te komen.

Misschien wil jij ook weten of klei iets is voor jou?

INSPIREREND ONTMOETEN & ONTWIKKELEN in de maak....

De eerste fase van de verbouwing is achter de rug… .

Tot het begin van 2018 zijn we bezig geweest met inpakken verhuizen en ….een nieuw dak boven ons hoofd. Straks hervatten we de werken en wordt de ruimte onder het immense dak aangepakt.

Zoek jij straks een unieke plek om te vergaderen, om inspiratiedagen of een teambuilding te organiseren? Binnenkort is dat mogelijk, gewoon de ruimte of misschien ook wel met toeters en bellen…

want ja, één ding is niet zo echt ons ding…’zorgen voor’ wel…

en straks...BIJZONDER LOGEREN

Als ervaringsdeskundige weten we als geen ander
dat‘anders’ zijn een isolement kan opleveren,
dat een beperking een zorgeloze vakantie in de weg kan staan,
dat het nodig is om zelf op adem (en op verhaal) te komen, om goed te kunnen zorgen.

Een vriendin zei ons ooit “…alleen jij kan goed voor jezelf zorgen..”

TERRE du NORD wil een plek zijn waar je op vakantie komt zonder frustraties op te lopen.
In mijn vorig leven als architect, met een boontje voor de zorg, was het mijn betrachting om huiselijke warme plekken te ontwerpen die ruim toegankelijk waren, voor iedereen.
Die visie zal je ook terugvinden in dit gebouw. Een unieke plek waar de ‘aanpassingen’ niet te zien zijn, omdat de uitzondering hier de regel is.
Als het van ons afhangt gaan we morgen open, maar omdat verbouwen tijd vraagt vermoeden we open te gaan in de zomer van 2020.

Je kent nu de krijtlijnen van ons project, maar omdat we graag buiten de lijntjes kleuren en ook de gewoonte te hebben om JA te zeggen tegen leuke mensen of dingen die op onze weg komen, kennen wij ook nog niet echt het hele verhaal.

Wil je het hele verhaal meemaken van op de eerste rij?  Lees er meer over op onze blog!

“The best is yet to come”

groeten van
Nathalie en Kris
Mathieu & Thomas

Terre Du Nord op Joe FM!